Extrawheel in BelgiŽ
U bevindt zich hier: Startpagina » Referenties

Referenties

Hieronder kan u enkele besprekingen vinden i.v.m. de Extrawheel. Wij hopen binnenkort ook uw ervaringen erbij te kunnen zetten. Neem vandaag nog contact met ons op.

Producttest door Mountainbike.be (april 2008) (lees hier het volledige artikel)
Reizen met de fiets: test van een trekkingfiets, portretten van fietsavonturiers, zo neem je de fiets mee op reis, … GRINTA magazine. nummer (mei/juni 2008)
”Verbazingwekkend goedkope en lichte eenwielige aanhangwagen uit Polen:
[...] laat zich excellent leiden en rijdt fantastisch – het is inderdaad makkelijk om te vergeten dat het aan je fiets is aangehangen. Het aanhechten en losmaken gaat heel snel en gemakkelijk, de aanhanger bewees zich veilig in gebruik.
[...] de lichtheid, de praktische waarden en de natuurlijke eenvoud zijn goede punten het is ook moeilijk om aan de prijs te gaan hangen"
Peter Eland
Velo Vision Magazine, http://www.velovision.co.uk/
„De geniaalste aanhangwagen die de wereld heeft gezien.”
Jakub Postrzygacz
De prijs "Kolossen” in de categorie Prestatie van het Jaar 2005. (de eerste man die erin geslaagd is om op de fiets de CSR route in Australië te rijden. 33 dagen alleen door drie woestijnen). http://wildworks.co.nz/csr/
[...] De proefritten die we maakten laten toe om met grote zekerheid te zeggen dat Extrawheel een bijna ideale oplossing is. Dankzij de toepassing van een groot wiel laat het aanhangwagentje zich perfect voeren, het overwint probleemloos obstakels, men kan zonder verlegenheid zeggen dat men zelfs over een heel moeilijk terrein kan rijden. Men hoeft zich geen zorgen te maken over de verslechtering van de wendbaarheid van de fiets want de straal van de draaiing verandert niet.
[...] Ten gunste van het aanhangwagentje dient men ook de banaal eenvoudige en tegelijkertijd hoogeffectieve systeem van slepen en heel lage massa in aanmerking te nemen. En bij al deze voordelen is Extrawheel relatief goedkoop. Om een vergelijkbare laadruimte te krijgen met het gebruik van fietstassen, is het noodzakelijk om bijna twee keer zoveel geld uit te geven.

Pawel Kisielewski

bikeBoard, http://www.bikeboard.pl
 

Tochten

DuszakTeam MountBike2006 – (Engels en Pools)
Eind juni plannen we voor onze volgende extreme reis te vertrekken. Deze keer hebben de regio van de Zwarte en de Kaspische Zee als reisdoel gekozen. Een tocht die vergelijkbaar als "Alpen Guiness" een prestatie zal zijn met het hoofdmotto: "Als je zin hebt om iets te doen – dan doe het!".
Bekijk de film
Meer op de site: www.wyprawy.org/2006/2006_en.php
Canning Stock Route Adventure – (Engels en Pools)

De langste en een van de moeilijkste routes op aarde. Ze loopt door onbewoonde en droge streken van West-Australië, doorkruist drie woestijnen en klimt over bijna 900 zandduinen. Op een afstand van bijna 2000 kilometer kwelt het gebrek aan water, voeding en bescherming voor de brandende zon... De aanhangwagen van Extrawheel heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt in deze omstandigheden
Meer op de site: www.wildworks.co.nz/csr